Marstrand - en skärgårdsidyll
Sveriges vackraste plats I mångas ögon är Marstrand Sveriges vackraste plats där du har stadslivet på ena sidan ön och den orörda naturen på den andra. Oavsett om du kommer privat eller som konferensgäst väntar ett gott liv i klassiska miljöer, underbart god mat och dryck, fantastiska hotellrum, yoga, bad i varma badtunnor och utomhusaktiviteter i en fascinerande natur- och kulturmiljö. Välkommen.

Lyssna till havet

Välkommen ut till Marstrand, i stillhetens och skönhetens tid. Höst- och vinterkänslan är väldigt påtaglig på Marstrand. Stilla. Exklusiv. Den här tiden på året visar Marstrand upp en alldeles speciell kärv skönhet och renhet. Naturen är inte småleende längre. Havet och vinden utmanar dig istället och ger kraft och energi.

Meny

Ön där kultur och historia levererar oslagbara upplevelser

Få andra platser har en så stark koppling till både kultur och historia som Marstrand. Här möts minnen av lidande från fångarna på Carlstens Fästning med glamour från societetstiden med kungliga besök. Passa på att besöka gallerier och konstutställningar, den stora fästningen på öns topp eller bara strosa runt och njut av den unika arkitekturen.

{{favourites.count()}}