Sommargolfpaket på Tofta herrgård & Lycke GC

LYCKE, Kungälv

Under årets somrigaste veckor kan vi  i samarbete med Lycke golfbana, som varsamt omkransar herrgården, erbjuda ett härligt sommargolfpaket här på Tofta! Välkommen till oss, och njut av Toftahalvöns underbara sommar.

Inkluderat i priset är en greenfee på Lycke golfbana valfri dag, en tvårätters meny, som serveras från kl.17 i en av herrgårdens vackra matsalar. Bo gör du i ett av våra somriga rum i Smedjan. En lantlig frukostbuffé i herrgården ingår också.

Detta paket gäller för ankomst onsdag t.o.m. lördag i perioden 1 juli – 13 augusti 2017.

Lycke golfbana:

Lycke golfbana är en av Västsveriges nyaste, och enligt många bästa golfbanor. Lycke bjuder på en upplevelse du sent kommer att glömma. Med stora krypvens-greener uppbyggna enligt senaste USGA-teknologin och en varierad layout med både seaside och skogshål finns alltid ett spelalternativ.

Banan är designad av Johan Henrikson och Helen Alfredsson. Helen har bidragit med ett kvinnligt perspektiv som gör att Lycke är en bana lika rolig att spela för damer som för herrar. Läget nära havet innebär fler soltimmar och mindre regn. Dessutom blir vinden en faktor att bemästra – precis som det skall vara på en kustbana.

Länk till Lycke GC's hemsida.

Boka

Kontaktinformation

Tofta Herrgård
Tofta 200
44275 LYCKE
Telefon: 0303-225805

E-post: info@toftaherrgard.se
Hemsida: http://toftaherrgard.se

Öppettider

Under sommaren har vi öppet i hotell och restaurang onsdagar t.o.m lördagar.

Incheckning från kl.15:00.
Herrgårdsrestaurangen öppen från kl.17:00.

Mer från Sommargolfpaket på Tofta herrgård & Lycke GC

Utbud

Prisinformation

Pris onsdag och torsdag: 1595:- pp
Pris fredag och lördag: 1645:- pp

Priset avser del i dubbelrum.

Enkelrumstillägg 300:-. Alla priser inklusive moms.

Res med kollektivtrafiken

Hållplats Lycke ligger 2 km från herrgården.

Fakta

Tofta Herrgård ligger nära havet, mellan Kungälv och Marstrand. Ca. 35 minuter med bil norr om Göteborg. 15 minuter från Marstrand.

Herrgårdens huvudbyggnad byggdes i början på 1700-talet och är K-minnesmärkt. I dag rymmer den restaurang, sällskaps- och konferensrum. Gårdens 18 hotellrum med 34 bäddar ligger i nybyggda annexen Smedjan och Mejeriet, en kort promenad i riktning stallet.

Konferens, restaurang och weekendpaket året om.

Vägbeskrivning

Från Marstrand (ca 15 min med bil från färjan):
följ väg 168 (mot Kungälv) i ca. 10 km. Vid Tjuvkil: sväng höger - vägskylt ”Lycke 3”. (väg 570). Följ vägen i ca.3 km till skylt ”Tofta 2”. Sväng av höger mot Tofta och följ vägen tills du ser herrgården (2 km).

Från E6 norr om Göteborg (vid Kungälv)
Sväng av E6 mot Marstrand och Ytterby (väg 168). Följ denna i ca.15 km. Vid Tjuvkil: sväng vänster - vägskylt ”Lycke 3” (väg 570). Följ vägen i ca.3 km till skylt ”Tofta 2”. Sväng av höger mot Tofta och följ vägen tills du ser herrgården (2 km).