Konferens på Tofta Herrgård

LYCKE, Kungälv
Hos oss får du lugn att samla tankarna i en omgivning som inspirerar. Herrgården är familjeägd och k-minnesmärkt – vi brinner för att bevara den unika känslan här och för att våra gäster ska känna sig hemma hos oss.

Inspirerande möten i unik miljö

Även i konferensrummet känner du att du är på Tofta herrgård. De gamla, vackra kakelugnarna står kvar och väggarna har klassiska tapeter och gamla kartor från herrgårdens historia på väggarna.

Våra två konferensrum fungerar bäst för max 20 personer i U-sittning. Upp till 35 personer ryms i biosittning. Vi har flera mindre salonger som vi använder som grupprum. 18 hotellrum med 36 ordinarie bäddar finns i våra två hotellannex som ligger 150 meters promenad från herrgårdens huvudbyggnad.

När du har konferens på Tofta Herrgård har din grupp egen matsal både till lunch och middag. Förmiddags- och eftermiddagskaffet serverar vi speciellt till din grupp i egen lokal.

Önskar du är det möjligt att reservera herrgården endast för ditt sällskap.

Service i toppklass

Vi är kända för vår flexibla och personliga service. Lägg till den unika atmosfären, samt vårt goda kök - och förutsättningarna för din konferens på Västkusten kan inte bli så mycket bättre.

Lokalproducerad mat i säsong

Vi lägger mycket tid på maten och våra gäster prisar vårt kök. Kockarna komponerar menyerna baserad på säsongens allra bästa råvaror. När naturen tillåter plockar vi gärna råvaror själva, som nässlor och frukt från herrgårdsträdgården. I kockarnas eget köksland odlas bland annat kål, sallat och örter. Som en del av vårt hållbarhetsarbete har vi under årens gång utvecklat relationer med småskaliga producenter i närområdet. Detta ger oss tillgång till fantastiska lokala råvaror.

Naturreservat

Gården gränsar till Tofta naturreservat med vandringsstigar vid hav, genom skog och över ängar. En uppskattad aktivitet för våra konferensgäster är att lägga ett arbetspass som ”Walk & talk” och få med en ryggsäck med fika ut i naturen.

Kontakta oss så hjälper vi dig med en offert.

Vår ambition är att när du åker från Tofta herrgård, är det med lite mer fröjd inom dig än när du kom. Låt oss få skämma bort dig!

Varmt välkomna önskar Karen och Petter Karlander med personal på Tofta Herrgård

Kontaktinformation

Tofta 200
44275 LYCKE
Telefon: 0303-225805

E-post: info@toftaherrgard.se
Hemsida: toftaherrgard.se/konferens

Öppettider

Vi har öppet året om för konferenser. Vardagar kör vi primärt konferens-/gruppbokningar.

Under helgerna samt onsdag-söndag under sommaren erbjuder vi olika boendepaket och då är även restaurangen i herrgården öppen för middagsbokningar.

Res med kollektivtrafiken

Hållplatsen Lycke ligger 2 km från herrgården.

Vägbeskrivning

Från E6 norr om Göteborg (vid Kungälv):
Sväng av E6 mot Marstrand och Ytterby (väg 168). Följ denna i ca.15 km. Vid Tjuvkil: sväng vänster - vägskylt ”Lycke 3” (väg 570). Följ vägen i ca.3 km till skylt ”Tofta Herrgård 2”. Sväng av höger mot Tofta och följ vägen fram till herrgården (2 km).

Hitta hit