GKSS Match Cup Sweden 2017

Marstrand, Kungälv
Världscupen i matchracing återvänder till Marstrand 3-8 juli. Upplev folkfesten på land och följ fartfyllda dueller på världens främsta seglingsarena.

Vecka 27 samlas tusentals gäster årligen på Marstrand för att välkomna världens bästa matchracingseglare och se dem göra upp i gastkramande dueller. Sedan starten 1994 har tävlingen blivit en klassisk del av sommaren på västkusten och Match Cup Sweden omnämns ofta som ett av världens främsta seglingsevenemang.
 
För andra året i rad avgörs tävlingen med toppmoderna M32-katamaraner och under veckan erbjuds en mängd olika aktiviteter för alla besökare. Förutom segling finns möjligheten att äta god mat och ta del av aktiviteter som evenemangets sponsorer har att erbjuda samt att bli en del av den gemenskap som bildas kring evenemanget. 

GKSS Match Cup Sweden ingår som en deltävling i World Match Racing Tour som avgörs med final i Kina i november.

03jul
04jul
05jul
06jul
07jul
08jul

Kontaktinformation

Brandspot

44219 Marstrand
Telefon: 0704-597212

Arrangör: Brandspot & GKSS

Res med kollektivtrafiken

Nytt hållplatsläge för Marstrandsexpressen Marstrandsexpressen stannar under evenemanget vid ett tillfälligt hållplatsläge vid Havshotellet. 

Vägbeskrivning

Från E6 ta väg 168 mot Marstrand. Fortsätt in i Marstrands samhälle. Där vägen slutar ser du Marstrandsön och färjeläget. Marstrandsexpressen förstärks med fler bussar mellan Göteborg och Marstrand under evenemanget och trafikinformatörer finnas på plats. Bussbiljetten gäller även på färja över till ön.

Faciliteter

Restaurang
Bar
Boule
Kafé
Gästhamn
Badstrand