dinTAXIbåt

Marstrand, Kungälv

Vi kör taxibåtsverksamhet på dygnets alla timmar mellan öarna runt omkring Marstrand. Självklart kan vi hämta och lämna från Göteborg i söder till Käringön eller Smögen i norr. Vi utgår ifrån Marstrand och kör på taxameter på 1500kr/h för Ribcraft och 2900kr/h för Targa 31.

Ring 0730 277501 för att åka direkt eller boka. Telefontid alla dagar 9-21 så nattkörningar måste förbokas.

Vi kör också grupper och enskilda biljetter för upplevelser som skärgårdsturer, rundturer, sälsafari, ö-krogrunda och RIB-turer. Våra turer passar för alla från små barn, hela familjen, företaget och kompisgänget.

Vi bedriver taxibåtsverksamhet med en Ribcraft 850 som tar max 7 personer. Med en soffa längst bak så kan även barn i alla åldrar åka. Vår ger till skillnad från traditionella RIB-båtar en bekväm åkupplevelse som mer kan liknas vid att åka Mercedes Cabriolet än en åkattraktion på ett nöjesfält. Den ger en känsla av trygghet och välbefinnande, den har utmärkt prestanda på uppåt 45 knop och är otrolig mångsidighet.

RIB-båtar är högt ansedda som ett av de säkraste sätten att transportera människor och utrustning över korta eller långa avstånd till havs i de mest utmanande förhållanden.

Är det så att ni är fler än 7 personer eller vill åka större och täckt båt så bokar vi Targa 31:an med salong och flybridge. 2900kr/h för upp till 12 personer. Vi har ett nära samarbete med Havsupplevelser och kan bokas via oss.Kontaktinformation

Cecilia Meijer Consulting
Kungsgatan 4C
44267 Marstrand
Telefon: 0730-277501

E-post: cecilia.meijer@live.se
Hemsida: http://www.dintaxibat.se

Öppettider

Telefontid alla dagar kl 9-21 för att åka direkt eller boka för körningar på dygnets alla timmar.

Prisinformation

Kör på taxameter för RIB'en på 1500kr per timma oavsett vart du åker från det att båten lämnar Marstrands hamn och är tillbaka.

Några fast prisexempel från Marstrand för upp till 6 personer:
Åstol: 600kr
Dyrön: 700kr
Rönnäng: 700kr
Klädesholmen: 900kr
Pater Noster runt & se sälar: 1100kr
Marstrand runt: 500kr

Fartfylld RIBtur med ölstopp, 300 kr/pers. En öl/vin el glass ingår på Skärgår´n, Rönnängsbrygga.

Lugn Ökrogrunda till Åstols Rökeri och Skärgår'n på Rönnängs brygga, 300 kr/pers.

Targa 31 kostar 2900kr/ h se elinafmarstrand.se

Ring för övriga önskemål!

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Från E6 ta väg 168 mot Marstrand. När vägen tar slut är du framme vid kajen på Koön för upphämtning nedanför Coop eller Marstrands Havshotell.

Eller ta bussen från Nils Ericsons Terminalen i Göteborg. På under en timme är du på Marstrand.