Öppet till 18:00

Marstrands Dyk & Skeppshandel AB

Marstrand, Kungälv

Vi vill hjälpa boende och besökare att ta del av det finaste vi vet: Marstrand och havet där omkring, både över och under ytan. Med egna båtar och nära samarbete med andra aktörer tar vi dig ut på havet, vart och hur bestämmer du: motor, tyst för segel eller paddelkraft. Över eller under ytan!

I butiken finner du det mesta av det bästa Du och Din båt behöver för hela säsongen. Dessutom fräscht badmode och utrustning för vattensport, fiske och lek. I vårt PADI dykcenter kan du boka utfärder, kurser, hyra eller köpa utrustning samt fylla luft. Vi hjälper Dig också med service av Din utrustning, och  kan hjälpa till med dykmedicinska spörsmål och undersökningar.

Dykcenter

Marstrand erbjuder några av västkustens finaste dykvatten. Vi delar stolt med oss av dessa! Utfärder för certifierade dykare till ett 30-tal dykplatser, prova-på-dyk för de som ännu inte upplevt undervattensvärlden, och utbildning enligt PADI från grundkurs till Divemaster och olika "Specialities". Kom upp och dyk en helg med oss, vi hjälper till med boende och ”after-dive” förstås!

I butiken finner du utrustning från SubGear, Cressi, DirZone, ScubaPro, Aqualung och andra välkända märken. Luftfyllning 200/300 bar, uthyrning av dräkter och luftpaket. Vi erbjuder dessutom regulator-service och tar hand om provtryckning av dina flaskor.

Båtcharter & event

Välkomna till Bästkustens pärla Marstrand! Tillsammans med Dig skräddarsyr vi en upplevelse för Dig och Dina gäster. Vi har massor av idéer och kan lova Dig ett unikt arrangemang oavsett årstid. Upplev Pater Noster, Mollösund, Käringön. Ät ombord eller angör en skärgårdskrog efter ett par timmar bland kobbar och skär.

Skeppshandel

Vi vill hjälpa dig få ut det mesta av det bästa vi vet: sommaren! I vår välsorterade butik finner du det mesta av det bästa för såväl motor som segel. Tillbehör och utrustning från Watski, Garmin, Yachtsafe och andra välkända märken för dig och båten. Utrustning för vattensport & lek, fiske och umgänge.

Kontaktinformation

Södra Strandgatan 15
44266 Marstrand
Telefon: 0303-61130

E-post: butik@marstrandsmarina.se
Hemsida: http://www.marstrandsmarina.se

Öppettider

  1. Idag10:00-18:00
  2. Lördag10:00-16:00
  3. Söndag10:00-16:00
  4. Måndag10:00-18:00
  5. Tisdag10:00-18:00
  6. Onsdag10:00-18:00
  7. Torsdag10:00-18:00

Mer från Marstrands Dyk & Skeppshandel AB

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Hitta hit