Dykcenter - Lär dig Dyka på Marstrand!

Kungälv

Hej, Vi är väldigt glada att du vill dyka med oss, och längtar efter att ta hand om dig/er! Vi utbildar enligt PADI’s system, världens i särklass största och bästa dykutbildning. Med ett dykcertifikat från PADI är du välkommen att dyka överallt i hela världen.


Vi kan erbjuda dig allt från Bubblemaker & Seal team för de yngsta (från 8 år), Prova-på-dyk i pool eller havet (om vädret tillåter), Open Water Diver, Advanced Open Water, specialkurser (vrak, foto, navigering, torrdräkt t.ex) som utbildning till Divemaster.

Dykkurserna består av såväl teoretiska som praktiska moment. Vi vill att du skall bli en säker och trygg dykare, därför är våra grupper små och anpassade efter deltagarnas. Behövs det ett extra dyk för att det skall bli bra bjuder vi på det!

PADI e-learning är ett mycket bra sätt att tillgodogöra sig de teoretiska delarna av kurserna. Vi föreslår därför detta för de flesta kurserna. Du loggar in när du vill för studera, titta och kontrollera dina kunskaper inför de praktiska momenten. Din instruktör kan följa din utveckling, och därmed ge dig individuell hjälp när ni träffas i Marstrand. Du får en egen log-in, och support under ett helt år.

Mer från Marstrands Dyk & Skeppshandel AB

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Hitta hit