Thank Grand It´s Friday!

Kungälv

Thank Grand Its Friday

Finns inte många saker som slår en riktigt härlig start på helgen! På fredagar skämmer vi bort dig lite extra. Ni välkomnas med mousserande och Choklad på rummet och på kvällen serveras en 3 –rätters middag i vår restaurang Tenan. Natten tillbringas 4 –stjärnigt med en påminelse om kungatiden och på Lördag morgon väntar en dignande frukost. 

- Thank Grand it´s Friday: övernattning i dubbelrum, mousserande och choklad på rummet 3-rättersmiddag och frukostbuffé

Paketet är bokningsbart på fredagar i Maj och September

En spektakulär vistelse

Hos oss bor du kungligt. Hotellets 23 rum är individuellt möblerade och omsorgsfullt renoverade för att behålla den tidsenliga charmen. Flera är sviter med både balkong, kakelugn och fantastisk havsutsikt. Badrummen är klassiskt inredda i vitt och mässing och de flesta har dessutom badkar - precis som vid sekelskiftet.

Efter en härlig dag på Marstrand sover du riktigt gott i våra sköna sängar!

Restaurang & Bar

Smakfull utsikt
Verandan har en härlig utsikt ner mot hamnen. Härifrån kan du följa båtarna som lägger till och se folkvimlet längs gågatan nedanför Paradisparken.

Lite mer enskilt
Är ni ett litet sällskap som vill äta lite mer enskilt finns Tenan, vårt chambre separée. Här skapas en praktfull känsla av exklusivitet.

Åren som varit
För den som vill fira något särskilt dukar vi gärna upp i vinkällaren. Här finns dammiga årgångsviner och plats för 10 livsnjutare.

Jordnära och internationellt
Bakfickan är en mysig bar i klassisk seglarmiljö. En självklar samlingsplats för såväl tillresta båtentusiaster som för Marstrandsborna själva. Bardisken består av ett 100 år gammalt roder, bara det är värt ett besök!

Prisinformation

- Thank Grand it´s Friday: övernattning i dubbelrum, mousserande och choklad på rummet 3-rättersmiddag och frukostbuffé 1295 kr per person

Paketet är bokningsbart under månaderna maj och september

Fakta

LOGI Antal rum: 23 Antal bäddar: 46 IN/UTCHECKNING Incheckning: 14:00 Utcheckning: 11:00 RESTAURANG Verandan: 100 personer Tenan, chambre separée: 24 personer Vinkällaren: 10 personer KONFERENS Litet konferensrum: upp till 12 personer Stor konferensrum: upp till 22 personer Tillgång till lokaler för upp till 100 personer Övrigt Bar: Ja Trådlöst Internet: Ja Gästdator: Ja Lounge: Ja Husdjur: Nej Handikappanpassat: Nej Rökning: Nej