Marstrand Sightseeing

Marstrand, Kungälv

I historiens farvatten - Marstrand tar emot med i stort sett samma lockelser som drog kung Oscar II, Carl XVI Gustav och de nuvarande kungabarnen. Natur, kultur, segling, bad och nöje. Men runt Marstrand finns också en spännande och vansinnigt vacker skärgård. Vill du färdas i dessa mytomsusade vatten? Då är du välkommen på Elin af Mastrand sightseeingstur.

Marstrand lockar fortfarande både kungliga gäster och vanligt folk att sommartid invadera ön via egen båt, eller den klassiska färjan. Och detta är rätt enkelt att förstå. För frågan är om du någon annanstans i landet kan finna en destination med ett sådant läge och innehåll. Baden, seglingen, de klassiska husen, Carlstens Fästning, med sin spännande historia, Strandverket som utställningshall och kulturscen och så krogarna i toppklass, kaféer, klipporna och de salta baden. Allt gör att Marstrand är ett sommarmåste. Och så har det varit i århundraden.

Marstrand är ännu vackrare från havet

Följ med på en sightseeingtur med Elin af Marstrand. Beroende på väder och vind väljer vi vår tur. Ibland blir det runt ön, ibland genom Albrektsunds kanal, ibland Instöbron, ibland Åstol och ibland Pater Noster. Men alltid med trevliga berättelser händelser, platser och personer. Turen är ca 1,5 timme.