SID-conversations, Seminarier under Match Cup Sweden

Societetshuset - Marstrand, Kungälv

SID conversations är ett seminariekoncept som samlar tre talare inom hållbarhet, innovation och digitalisering. Tre olika discipliner som går hand i hand. Efter respektive presentation samlas alla tre tillsammans med en moderator för att i samtal skapa nya idéer och tankebanor på scenen och hos publiken.

Vi som lever i dagens samhälle har vant oss vid en viss livsstil, men vi lever på en planet med begränsade resurser och vi kan inte fortsätta i samma spår. Vi tycker om hur vi lever och det bär emot att backa tillbaka till ett mer asketiskt liv. Vägen mot det hållbara samhället går i stället via innovation och digitalisering.

SID Conversations handlar om att, med hjälp av digitalisering och innovation, hitta nya vägar till ett bättre liv för alla utan att göra slut på den enda resurs vi har: Jorden.

Första SIDCON sker 4-6e juli i samband med GKSS Match Cup Sweden. Seminarierna kommer hållas på Socitetashuset mellan 8.30-13.30. Biljetter köps för 1195 kr och då ingår inträde till en av dagarna, frukost vi ankomst och lunch på Socitetshuset.

Det kommer komma många spännande talare under dessa tre dagar. Se veckoschema nedan. Köp biljett nu för att säkra din plats. 

Onsdag: 

Jonathan Sterner, Insert Coin
Mikael Haglund, IBM
Hanna Lindquist, Trine

Torsdag:

Max Wimnell, VEKST
Amer Mohammed, Stena Line
Thomas Kimber, Karün

Fredag:

Ashkan Fardost, Oddball Ventures
Maria Mähl, Arabesque
TBD

SIDCON – Support your local planet.

Boka
04jul 08:30 - 13:30 Societetshuset - Marstrand
05jul 08:30 - 13:30 Societetshuset - Marstrand
06jul 08:30 - 13:30 Societetshuset - Marstrand

Kontaktinformation

Create Agency Sweden AB
Långgatan 1
Marstrand
Telefon: 070-5814503

Arrangör: Mad Terrier

E-post: Patrik@createagency.se
Hemsida: https://sidcon.se

Prisinformation

Seminarierna kommer hållas på Socitetashuset mellan 8.30-13.30. Biljetter köps för 1195 kr och då ingår inträde till en av dagarna, frukost vi ankomst och lunch på Socitetshuset.