Stängt för dagen

Issa

Marstrand, Kungälv

Vi är ett modeföretag med butik och hemsida som vänder sig till den medvetna kvinnan!

Våra märken är Saint Tropez, Gossip, Mazing och egna toppar från Issa Martrand.

Vi lanserar i år en "Feel Good" kollektion med egen design, som innefattar toppar, byxor, väskor, med tyngdpunkt på härliga kvaliteter och en härlig passform. 

Vi säljer även smycken från Coal, designat av Jenny på Rönnäng! Alla smycken i kirurgiskt stål med unika modeller av ringar, halsband, armband och örhängen.

I kombination till detta säljer vi konstväxter av hög kvalitet, inredning av det mindre slaget, typ krukor, kuddar, tavlor, ljushållare etc. 

Nytt för i år är även en liten serie exklusiva delikatesser från Italiens sydspets,Puglia, med pasta, pastasåser, olivolja och en massa andra konserverade nyttigheter. Direkt från gården i Italien! Ett måste om man gillar Italien!

Våra kläder går att beställa på www.mjölk.co, där ni kan få dem levererade till er brevlåda eller varför inte hämta dom direkt i vår butik på Marstrand.

Välkomna till oss på Issa Marstrand!

Kontaktinformation

Pibon Fashion AB
Rådhusgatan 7
Marstrand
Kontaktperson: Jan Rudhede
Telefon: 076-8979767

E-post: jan@pibon.se
Hemsida: www.mjölk.co

Öppettider

Issa Marstrand har stängt för säsongen! Vi tackar alla våra kunder för i år! Vi önskar att få se er 2019 då vi öppnar igen i början av Juni! Vi lovar att hitta massor av härliga nyheter till nästa säsong också!
  1. IdagStängt
  2. TorsdagStängt
  3. FredagStängt
  4. LördagStängt
  5. SöndagStängt
  6. MåndagStängt
  7. TisdagStängt

Prisinformation

Vi har olika prisnivåer på våra kläder. Från egendesignade t-shirt som i år kostar  99 kr till lite exklusivare kollektioner från exempelvis Gossip, med en prisnivå från 599 kr och uppåt.

Vi har ett bra prisalternativ från Saint Tropez & Mazing.

 

 

Vägbeskrivning

Granne med Grand Hotell i Paradisparken

Faciliteter

Affär

Hitta hit