Havet Marstrand

Marstrand, Kungälv

Vi erbjuder fräscha, rymliga lägenheter som uthyres veckovis under högsäsong, kortare veckor och helger under lågsäsong. Under lågsäsong finns det möjlighet efter överenskommelse att hyra längre perioder. Det är bytesdag på söndagar, incheck kl 15, utcheck kl 11.  

Vi erbjuder också möjlighet till mindre konferenser, för ledningsgrupper etc, se mer under Konferens/Festvåning

Lägenheterna håller hög standard och har genomgående ljus färgsättning. Sängarna har god sovkomfort och köken är fullutrustade. Det mesta finns för att göra semestervistelsen på Marstrand avkopplande. 

Lägenhet nr 1 - 170 kvm

Är belägen på husets övervåning mot framsidan. Den är ljus och genomgående i tidstypisk stil. Lägenheten rymmer totalt 9 st sängplatser fördelade på 3 st dubbelrum, 1 litet singelrum samt 2 minikammare. Finns 1 separat toalett, 1 helkaklat duschrum med toalett samt ett separat badrum. Två av rummen har handfat.Det är bra sociala utrymmen, ett härligt vardagsrum, fullutrustat kök med matplats, en charmig glasveranda samt 2 stora balkonger i söder- resp norrläge, vilken har havsutsikt.  Finns kabel-TV och trådlöst bredband. P-plats ingår.

Lägenhet nr 2 - 80 kvm

Är belägen på övervåningen på baksidan av huset och är ljus och fin. Lägenheten har 4 st sängplatser fördelade på 2 st dubbelrum. Badrummet är helkaklat med dusch och toalett. Det är bra sociala ytor bestående av stort vardagsrum med TV/soff-del i öppen planlösning med fullutrustat kök och matplats. Finns en mindre terrass i västerläge med sitt-/matplats och lite havsutsikt samt en plats på bergknallen ovanför terrassen. Finns kabel-TV och trådlöst bredband. P-plats ingår.

Lägenhet nr 3 - 80 kvm

Är belägen på undervåningen på baksidan av huset. Den är ljust färgsatt, delvis i New England stil. Lägenheten har 4 st sängplatser fördelade på 2 st dubbelrum. Badrummet är helkaklat med dusch och toalett. Det är bra sociala ytor bestående av stort vardagsrum med TV/soff-del i öppen planlösning med fullutrustat kök och matplats. På den läiga uteplatsen i västerläge finns matplats. Det finns kabel-TV och trådlöst bredband. P-plats ingår ej.
 

Konferens/Festvåning

Vi erbjuder mindre grupper möjligheten att anordna konferenser och möten i en lugn och avslappnande miljö. Ledningsgrupper som önskar arbeta ostört, kan med fördel hyra hela fastigheten och har då tillgång på konferens, festvåning och grupprum. Totalt antal sängplatser i huset är 17 fördelade på 10 rum. Vi kan bistå med utrustning såsom Bredband, PC-kanon/duk, skrivare LCD TV/DVD. Köken är fullt utrustade så att man själv kan tillaga sina måltider i huset om så önskas. Grill kan ordnas efter överenskommelse och grillning sker i så fall på anvisad plats. Läs mer detaljerat om varje lägenhet ovan.

Det finns en fri parkeringsplats på Koön.

 

Kontaktinformation

Långgatan 11
44267 Marstrand
Kontaktperson: Fam Apelskog
Telefon: 076-8993311

E-post: havetmarstrand@gmail.com
Hemsida: www.havetmarstrand.se

Öppettider

Året runt

Prisinformation

Pris

Maila  havetmarstrand@gmail.com

Fakta

Vi hyr endast ut obrutna veckor, sön-sön, under högsäsong. Lågsäsong efter överenskommelse. Ingår sänglinne/handdukar. Det är bäddat vid ankomst. Extra Sänglinne och handdukar finns att hyra. Slutstäd ingår. Finns barnstolar och en babyresesäng att hyra (säg till innan för att säkerställa tillgång). Portabel grill för utlåning. Rökning är ej tillåtet inomhus. Pga allergirisk tillåter vi inga pälsdjur. Fri p-plast finns till lgh 1 och 2. 

Tender service med RIB båt för seglar team efter överensk.

Faciliteter

  • Konferensmöjligheter

Hitta hit