MarstrandEvent, Konferenser & Aktiviteter

Marstrand, Kungälv

MarstrandEvent, Boende Marstrand, Konferenser & Aktiviteter

Marstrand Event erbjuder konferenser, boende, aktiviteter, utsökta middagar och möten i Marstrand och Bohuslän (Göteborg-Lysekil). . Närheten till Göteborg, Åstol, Kyrkesund, Mollösund, Grundsund, Smögen, Gullmarsstrand, Skärhamn och Käringön skapar unika möjligheter för upplevelserika möten och aktiviteter.

Vår styrka ligger i att genom bara ett samtal, arrangerar vi det bästa boendet med de mest spännande aktiviteterna i kombination med utsökta måltider i Bohuslän. Satsa på en inspirerande och havsnära konferens i skärgårdsmiljö, bättre blir det inte!

Idag har tid blivit en lyxvara. I vårt högteknologiska samhälle är mötet mellan människor viktigare än någonsin. Att utan stress få sitta ner och utveckla sina tankar tillsammans, ansikte mot ansikte, ger inspiration och nya idéer. Det är så vi växer tillsammans med andra människor. Det här vill vi ge våra kunder. Möten mellan människor, i en skön skärgårdsmiljö.

Vi kan erbjuda ljusa och fräscha mötesrum som kan möbleras efter era önskemål. Lokalerna är utrustade med Tv, video, OH, blädderblock, PC-kanon, whiteboard och Internet-anslutning.

Inget möte är det andra likt och vi skräddarsyr gärna era konferenser efter önskemål. För att även ert företag skall få möjligheten att besöka Marstrand och Bohuslän har vi satt samman några paket som vi har stor efterfrågan på.

Marstrand är den naturliga utgångspunkten för er konferens i Bohuslän.

Kontakta oss gärna för en offert!

Välorganiserade professionella arrangemang, möten & events sedan 2003

Marstrand, en helt underbar liten plats på jorden!

Välkomna!

Kontaktinformation

Box 41
440 30 Marstrand
Kontaktperson: Kjell
Telefon: 031-183670
Telefon: 070-8780080
Fax: 031-3131464

E-post: info@marstrandevent.se
Hemsida: www.marstrandevent.se

Prisinformation

Dagskonferens fr. 995:-/pers Endagskonferens fr. 1995:-/pers (1 övernattning) Tvådagarskonferens fr. 3895:-/pers (2 övernattningar) Tredagarskonferens fr. 4795:-/pers (3 övernattningar) Hummerfiskepaket fr. 1499:-/pers (inkl middag) Hummerfiskepaket fr. 2995:-/pers (1 övernattning) Pater Noster Ostron & Champagnepaket fr. 2495 :-/pers (1 övernattning) Se vår hemsida för ytterligare information och konferensalternativ! *Priserna inkluderar boende i dubbelrum, mat, måltider, aktiviteter.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

MarstrandEvent är ett konferens, boende, event och aktivitetsföretag för stora och små grupper i skärgårdsmiljö. Besök vår hemsida för mer information om våra konferenser och aktivitetspaket!

Hitta hit