Marstrandskajaker - Hyr havskajak

Marstrand, Kungälv

Äventyret väntar!

Att paddla kajak är att ge sig ut på en upptäcktsfärd. Med kajak tar man sig till platser dit det kan vara svårt eller omöjligt att komma med bil, båt eller till fots. Öarna runt Marstrand väntar på att upptäckas. Det är fullt med vikar, kobbar och stränder som bara väntar på att du skall lägga till med kajaken och njuta av närheten till havet.  Kanske väljer du att campa på någon av öarna? Att Västkustens skärgård är unik är ingen hemlighet men varför ta alla andras ord för det? Hyr en kajak och hitta äventyret du också.

Alla kan paddla kajak

Hos Marstrandskajaker är vi noga med att visa att kajakpaddling inte handlar om hårda och riskfyllda prestationer. Vi vill i stället förmedla glädje och säkerhet. Att paddla kajak är roligt och något man kan göra ensam eller i större grupp. Därför välkomnar vi alla kunder. Allt från ensampaddlaren till kick-offen med företaget. Vi tror att kajaken uppfyller den moderna människans krav på hälsosam, meningsfull och miljövänlig fritid.

Uthyrning

Ring och boka gärna i förväg så ni vet att vi har kajaker att hyra ut.  Är ni en större grupp är detta extra viktigt då det tar tid att sjösätta alla kajaker och det kan vara bättre att dela upp er i mindre grupper. Betalar gör ni på plats med kort eller kontant. I hyran ingår kajak, flytväst, paddel, kapell och sjökort. Det finns tillgång till omklädningsrum (dam och herr) och toalett. Även en kortare introduktion av paddel- och räddningsteknik ingår.

Försäljning

Vi säljer även kajaker. Vänligen kontakta oss boka tid för visning och provpaddling.

Kurser

Ring och prat med oss och hör vad vi har att erbjuda.

Priser

Se priser nedan

Prisinformation

Hyr kajak

Tvåmanskajak

Dag 09:00-17:00 - 420:-
Dygn 18:00-17:00 - 500:-
Lång dag 09:00-21:00 - 500:-

Drop in (ej bokningsbar)
Kväll 17:00-21:00
Dag 3-timmars hyra - 360:-

Rekreation (mindre kajaker)

Halvdag - 120:-
Dag - 160:-

Enmanskajak

Dag 09:00-17:00 - 360:-
Dygn 18:00-17:00 - 420:-
Lång dag 09:00-21:00 - 420:-

Drop in (ej bokningsbar)

Kväll 17:00-21:00
Dag 3-timmars hyra - 270:-

SUP Stå-upp-paddling

Dag 09:00-17:00 - 360:-
3-timmars hyra - 270:-

 

Vägbeskrivning

Med bil Marstrand ligger ca 4 mil norr om Göteborg, och det tar cirka 40 minuter att köra hit från centrum. Från E6 ta avfart 86 och väg 168 mot Marstrand. Följ denna väg tills du når samhället Marstrand. När du passerat Rutgerson Marin på vänster sida är du strax framme. Vid nästa vik på vänster sida, ligger Marstrandskjaker väl synligt från vägen. Vi har ett begränsat antal parkeringsplatser på vår gårdsplan. Närmaste kommunala parkering är Danske Sten vilken du når genom att svänga höger efter Rutgerson Marin mot campingen. Därifrån är det under 5 minuters gångavstånd till oss. Gå mot Marstrandsön och du ser oss på vänster sida av vägen. Med buss Västtrafik kör regelbundet mellan Marstrand och Göteborg med buss och tåg (byte i Ytterby). Mer information finner ni på Västtrafiks hemsida, www.vasttrafik.se. Den hållplats som ligger närmst Marstrandskajaker heter Danske Sten. Gå mot Marstrandsön och du ser oss på vänster sida av vägen. Med båt Kommer ni med båt så ring gärna innan så kan rekommendera bästa förtöjningsplats. Ett alternativ är annars Marstrands gästhamn.

Hitta hit