Marstrand Event Hummerfiske (start 23 sep-24)

Marstrand, Kungälv

Vattnet runt Marstrand är erkännt för sitt fina hummerfiske och det är inte för inte som de vassaste hummerfiskarna bor här. Du får uppleva både den vackra skärgårdsmiljön och hummerfisket på nära håll, och man behöver inte vara inbiten fiskare för att fascineras av ”havets svarta guld”. Ni själva får dra upp tinorna från botten, rensa burarna (förhoppningsvis med hummer i) och sist men inte minst agna om för att sätta tillbaka buren på sin rätta plats.

Närheten till Landvetter & Göteborg gör lyxiga Marstrand till den perfekta utgångspunkten för Hummerfiske i Bohuslän. På kvällen njuter ni av en hummersupé eller skaldjursmiddag med 1/2 färsk hummer i vår fina restaurang vid kajen på Marstrandsön.

SPESIALERBJUDANDE MED BOENDE & MIDDAG: Kommer du långvägs från rekommenderar vi att du kommer kvällen innan Hummerfisket. Vi har ett utmärkt paket på Hotell Villa Maritime på Marstrandsön med övernattning och 3-rätters middag samt en utmärkt frukost innan fisket 09.00 för 1295 kr/person (vi rekommendera turen 09.00 nästa dag).

Prisinformation

Exempel turer: RIB-turer fr. 299:-/pers RIB med badtunna fr. 890:-/pers RIB med ölsafari fr. 795:-/pers RIB med sälsafari fr. 295:-/pers RIB med affärslunch (Vinga el. Åstol) fr. 895:-/pers RIB till Käringön med lunch fr. 895:-/pers

Fakta

-PAKET MED BOENDE PÅ HOTELL PÅ MARSTRAND Hummerfiske, lunch, hummersupé, boende i dubbelrum+frukost från 2 985:-/pp inkl. moms

-PAKET MED BOENDE HOTELL KVÄLLEN INNAN: 3 rätter middag, frukost, boende i dubbelrum+frukost 1 795:-/pp inkl. moms

Vägbeskrivning

Tag av från E6 i Kungälv (strax norr om Göteborg). Följ därefter skyltar till Marstrand.

Med bil från Göteborg tar resan ca 40 minuter.

Färjan över till Marstrandsön går 4 ggr i timman.

Hitta hit