Grand Hotel Marstrand Konferens

Marstrand, Kungälv

Grand Hotel Marstrand* * * * 

En oförglömlig upplevelse 
På Grand Hotel Marstrand har vi allt du behöver för en lyckad konferens. Vi erbjuder en sund och inspirerande miljö med frisk luft, vackra vyer, och lagom avskilt för en effektiv konferens. Kombinera konferensen med en oförglömlig upplevelse och ta med kollegorna på ett riktigt havsäventyr. Besök fyren Pater Noster, se en sälkoloni, fiska, vandra, bada eller mys inne med vår vinprovning. Marstrands aktivitetsutbud är brett. 

Hos oss njuter du av ett kök i toppklass. Vi har fullt fokus på maten och drycken kring mötet. Vi vet vad goda smaker gör för själen och med vår välfyllda vinkällare erbjuder vi en av Bohusläns absolut vassaste vinlistor. Slå dig ner, njut och känn dig som hemma. Vi finns bortom stadens sus och dus, men ändå i närheten av Göteborg.

Konferenslokaler

Våra två konferenslokaler har plats för 22 respektive 12 personer. Lokalerna har bl. a trådlöst Internet, projektor i taket med uppkopplingar i golvet. Hotellets lounge används ofta som grupprum och är perfekt som avkoppling mellan mötena.

Stort sällskap? Är ni i behov av fler än 23 rum? Vi samarbetar med andra hotell på ön. Hör av er så hjälper vi er att boka.

Restaurang Grand Tenan

I vår restaurang Grand Tenan, serveras uppskattade klassiker som Oxfilé Africana och Tenans vitlöksdoftande gratinerade havskräftor. Allt enligt originalrecepten. Här avnjuts även vällagad à la carte som består av Bohuslänskt skärgårdsinspirerad mat i toppklass. Grand Tenan är utvald av "White Guide", Sveriges bästa bord och Västsvensk Mersmak.

Hissa gomseglet och kom ut till oss på Marstrand!

Smakfull utsikt
Verandan har en härlig utsikt ner mot hamnen. Härifrån kan du följa båtarna som lägger till och se folkvimlet längs gågatan nedanför Paradisparken.

Lite mer enskilt
Är ni ett litet sällskap som vill äta lite mer enskilt finns Tenan, vårt chambre separée. Här skapas en praktfull känsla av exklusivitet.

Åren som varit
För den som vill fira något särskilt dukar vi gärna upp i vinkällaren. Här finns dammiga årgångsviner och plats för 10 livsnjutare.

Jordnära och internationellt
Bakfickan är en rustik pub i klassisk seglarmiljö. En självklar samlingsplats för såväl tillresta båtentusiaster som för Marstrandsborna själva. Bardisken består av ett 100 år gammalt roder, bara det är värt ett besök!

Kontaktinformation

Rådhusgatan 2
442 67 Marstrand
Telefon: 0303-60322
Bokning: 0303-60322
Fax: 0303-60053

E-post: info@grandmarstrand.se
Hemsida: www.grandmarstrand.se

Öppettider

Grand Hotel Marstrand har öppet för bokning hela året.

Mer från Grand Hotel Marstrand * * * * Hotel & Konferens

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Personfärja mellan Koön-Marstrand avgår var 15:e minut och tar under 2 minuter.

Fakta

LOGI Antal rum: 23 Antal bäddar: 46 IN/UTCHECKNING Incheckning: 14:00 Utcheckning: 11:00 Utcheckning: 10:00 (konferens) RESTAURANG Verandan: 100 personer Tenan: 24 personer Vinkällaren: 10 personer KONFERENS Litet konferensrum: upp till 12 personer Stor konferensrum: upp till 22 personer Tillgång till lokaler för upp till 100 personer Övrigt Bar: Ja Trådlöst Internet: Ja Gästdator: Ja Lounge: Ja Husdjur: Nej Handikappanpassat: Nej Rökning: Nej

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning från Göteborg (ca 40 min)
Kör E6 mot Oslo, efter Nordre Älvbron kommer en avfart skyltad Marstrand och Kungälv (nr 86). Välj denna. Följ skyltning Marstrand (Riksväg 168) hela vägen tills den tar slut. Välkommen till Marstrand!

Vägbeskrivning från Oslo
Kör E6 mot Göteborg, ca 2 mil innan Göteborg kommer Kungälv, välj avfarten skyltad Kungälv (nr 86). Vid korsningen tag vänster - skyltad Marstrand (Riksväg 168) följ denna tills den tar slut. Välkommen till Marstrand!

PARKERING
Parkering sker på Koön, ett par minuters promenad från färjan.

GRATIS PARKERING UNDER VINTERHALVÅRET

Personfärja mellan Koön-Marstrand avgår var 15:e minut och tar under 2 minuter.

Närmaste flygplatser är Göteborg City Airport och Landvetter flygplats. Vi kan hjälpa till med transporter för 1-60 personer.

Hitta hit