Tofta Herrgård - restaurang

LYCKE, Kungälv

God mat i unik miljö!

Bjud med dig någon du tycker om, och unna dig en matupplevelse utöver det vanliga i vår vackra herrgård. Vi är stolta över att kunna presentera ett kök i toppklass, som våra gäster lovprisar. Du äter i en av herrgårdens underbara matsalar. Romantisk för dig som vill njuta av en alldeles speciell kväll med din kära. Familjärt och trevligt för dig som vill fira något med dina vänner eller familjen.

Här hos oss arbetar vi med fasta menyer per kväll, därmed har vi lättare att kontrollera vårt matsvinn. Vi jobbar kontinuerligt med svenska lokalproducerade råvaror och kockarna väljer menyerna baserad på det som är i säsong.

Gå in på vår hemsida och se våra helgmenyer!

Vegetarian, vegan eller matallergier? Vi har självfallet alternativ för dig med matallergier/specialkost eller som önskar ett vegetarisk/vegansk alternativ.

Du är alltid välkommen att komma hit till oss lite innan middag om du vill hinna med en lugn stund, och kanske något gott att dricka. När vädret tillåter sommarstid så rekommenderar vi att sitta utomhus på altanen eller i herrgårdsträdgården! Skulle det vara ruggigt väder så myser vi till det i våra mysiga rum med soffgrupper en trappa upp i herrgården. Vi tänder ljus och pysslar om er.

Förhandsboka ditt bord.

Välkommen!

Kontaktinformation

Tofta 200
44275 LYCKE
Telefon: 0303-225805

E-post: info@toftaherrgard.se
Hemsida: toftaherrgard.se/restaurang

Öppettider

SE AKTULLA ÖPPETTIDER PÅ VÅR HEMSIDA!

- Restaurangen är öppen för middagsgäster lördagar från kl.19 året om.
- Under vår & höst: fredag och lördag från kl.19.
- Sommaren: tisdag t.o.m lördag från kl.17.

Vänligen förhandsboka.

Andra dagar konferenser & gruppbokningar.

Res med kollektivtrafiken

Hållplatsen Lycke ligger 2 km från herrgården.

Fakta

Tofta Herrgård ligger nära havet, mellan Kungälv och Marstrand. Ca. 35 minuter med bil norr om Göteborg. 15 minuter från Marstrand.

Herrgårdens huvudbyggnad byggdes i början på 1700-talet och är K-minnesmärkt. I dag rymmer den restaurang, sällskaps- och konferensrum. Gårdens 18 hotellrum med 36 bäddar ligger i nybyggda annexen Smedjan och Verkstan.

Konferens, restaurang och weekendpaket året om.

Vägbeskrivning

Från Marstrand (ca 15 min med bil från färjan):
följ väg 168 (mot Kungälv) i ca. 10 km. Vid Tjuvkil: sväng höger - vägskylt ”Lycke 3”. (väg 570). Följ vägen i ca.3 km till skylt ”Tofta 2”. Sväng av höger mot Tofta och följ vägen tills du ser herrgården (2 km).

Från E6 norr om Göteborg (vid Kungälv)
Sväng av E6 mot Marstrand och Ytterby (väg 168). Följ denna i ca.15 km. Vid Tjuvkil: sväng vänster - vägskylt ”Lycke 3” (väg 570). Följ vägen i ca.3 km till skylt ”Tofta Herrgård 2”. Sväng av höger mot Tofta och följ asfaltsvägen, vägen delar sig efter ca 100 m, båda vägarna går till Tofta.

Hitta hit