Konferens på Tofta Herrgård

LYCKE, Kungälv

Nära staden i resväg - men långt borta från vardagen. Vår K-märkta herrgård och konferenshotell ligger en halvtimma med bil från Göteborg, mellan Marstrand och Kungälv. Mycket naturskönt, nära havet, med den unika skärgården i Bohuslän runt knuten.

Alltid egen matsal och exklusivitet!

Nära staden i resväg - men långt borta från vardagen. Tofta Herrgård erbjuder paketlösningar för dig som vill lägga din konferens eller möte till en lugn och trivsam herrgårdsmiljö.

När du har konferens på Tofta Herrgård har du alltid egen matsal både till lunch och middag. Hos oss får du lugn att samla tankarna i en omgivning som inspirerar. Herrgården är familjeägd och k-minnesmärkt – vi brinner för att bevara den unika känslan här och för att våra gäster ska känna sig hemma hos oss.

Vi är kända för vår flexibla och personliga service. Lägg till den unika atmosfären, samt vårt goda kök - och förutsättningarna för din konferens på Västkusten kan inte bli så mycket bättre.

Konferenspaket:

Vi erbjuder konferenspaket & företagsaktiviteter hela året.

- Konferenser med övernattning
- Dagkonferenser

Våra två konferensrum ligger i Herrgården och ena Flygelbyggnaden, och fungerar bäst för grupper upp till 25-30 personer. Vi har även ett antal mindre sällskapsrum, som vi använder som grupprum eller till små konferensgrupper.

Herrgårdsrestaurangen:

Maten är en viktig del av varje konferens tycker vi! Våra gäster prisar vårt kök mycket högt. Kockarna komponerar menyerna baserad på säsongens allra bästa råvaror. Du äter i en av herrgårdens underbara matsalar.

Hotellrum:

Vi har 18 hotellrum (36 bäddar) i nybyggda annexen Smedjan och Verkstan. Huvudbyggnaden på Tofta herrgård är K-märkt och vi har därför inte några hotellrum här. 

Rummen är individuellt inredda med inspiration av herrgårdens inredningsstil, kombinerat med modern design och komfort.

Kontaktinformation

Tofta 200
44275 LYCKE
Telefon: 0303-225805

E-post: info@toftaherrgard.se
Hemsida: toftaherrgard.se/konferens

Öppettider

Vi har öppet året om för konferenser. Vardagar kör vi primärt konferens-/gruppbokningar.

Under helgerna samt onsdag-söndag under sommaren erbjuder vi olika boendepaket och då är även restaurangen i herrgården öppen för middagsbokningar.

Res med kollektivtrafiken

Hållplatsen Lycke ligger 2 km från herrgården.

Vägbeskrivning

Från E6 norr om Göteborg (vid Kungälv):
Sväng av E6 mot Marstrand och Ytterby (väg 168). Följ denna i ca.15 km. Vid Tjuvkil: sväng vänster - vägskylt ”Lycke 3” (väg 570). Följ vägen i ca.3 km till skylt ”Tofta Herrgård 2”. Sväng av höger mot Tofta och följ vägen fram till herrgården (2 km).

Hitta hit