Konferens på Tofta Herrgård

LYCKE, Kungälv

Nära staden i resväg - men långt borta från vardagen. Vår K-märkta herrgård och konferenshotell ligger en halvtimma med bil från Göteborg, mellan Marstrand och Kungälv. Mycket naturskönt, nära havet, med den unika skärgården i Bohuslän runt knuten.

Tofta Herrgård erbjuder paketlösningar för dig som vill lägga din konferens eller möte till en lugn och trivsam herrgårdsmiljö. Vi är kända för vår flexibla och personliga service. Lägg till den unika atmosfären, samt vårt goda kök - och förutsättningarna för din konferens på Västkusten kan inte bli så mycket bättre.

Konferenspaket:

Vi erbjuder konferenspaket & företagsaktiviteter hela året.

- Konferenser med övernattning
- Dagkonferenser

Våra två konferensrum ligger i Herrgården och ena Flygelbyggnaden, och fungerar bäst för grupper upp till 25-30 personer. Vi har även ett antal mindre sällskapsrum, som vi använder som grupprum eller till små konferensgrupper.

Herrgårdsrestaurangen:

Vi är stolta över att kunna presentera ett kök i toppklass, som våra gäster lovprisar. Du äter i en av herrgårdens underbara matsalar.

Hotellrum:

Våra 18 hotellrum stod klara sommaren 2007. Huvudbyggnaden på Tofta herrgård är K-märkt och vi har därför inte några hotellrum här. En kort promenad från huvudbyggnaden i riktning Magasinet hittar du Smedjan upp till vänster och Mejeriet ned till höger.

Rummen är individuellt inredda med inspiration av herrgårdens inredningsstil, kombinerat med modern design och komfort.

Res med kollektivtrafiken

Hållplatsen Lycke ligger 2 km från herrgården.

Vägbeskrivning

Från E6 norr om Göteborg (vid Kungälv):
Sväng av E6 mot Marstrand och Ytterby (väg 168). Följ denna i ca.15 km. Vid Tjuvkil: sväng vänster - vägskylt ”Lycke 3” (väg 570). Följ vägen i ca.3 km till skylt ”Tofta Herrgård 2”. Sväng av höger mot Tofta och följ vägen fram till herrgården (2 km).

Hitta hit