Golfpaket på Tofta Herrgård & Lycke

LYCKE, Kungälv

Golfpaket

I samarbete med Lycke golfbana, som omkransar herrgården, erbjuder vi ett golfpaket till dig som uppskattar det lilla extra i livet. Njut av härlig golf, underbar natur och riktigt god mat & dryck i herrgårdens vackra matsalar. Du bor på promenadavstånd till 1:a tee!

Inkluderar:
* en greenfee på Lycke golfbana, valfri dag
* trerätters herrgårdsmeny
* boende i ett av våra hotellrum i Smedjan
* frukost i herrgården

Lycke golfbana

Läget vid havet och den vackra naturen kring Tofta Herrgård har tillåtit att skapa en golfbana utöver det vanliga. En bana som håller en högre finish än vanligt för de flesta svenska banor. En bana med lång spelsäsong, men framförallt en bana som är utmanande och omväxlande att spela för såväl medelgolfaren som den duktiga spelaren.

Länk till Lycke Golf & Country Clubs hemsida.

Boka

Res med kollektivtrafiken

Hållplatsen är ca 2 km från herrgården.

Fakta

Tofta Herrgård ligger nära havet, mellan Kungälv och Marstrand. Ca. 35 minuter med bil norr om Göteborg.

Herrgårdens huvudbyggnad byggdes i början på 1700-talet och är K-minnesmärkt. I dag rymmer den restaurang, sällskaps- och konferensrum. Gårdens 18 hotellrum med 34 bäddar ligger i nybyggda annexen Smedjan och Mejeriet, en kort promenad i riktning stallet.

Konferens, restaurang och weekendpaket året om.

Vägbeskrivning

Från Marstrand (ca 15 min med bil från färjan):
följ väg 168 (mot Kungälv) i ca. 10 km. Vid Tjuvkil: sväng höger - vägskylt ”Lycke 3”. (väg 570). Följ vägen i ca.3 km till skylt ”Tofta 2”. Sväng av höger mot Tofta och följ vägen tills du ser herrgården (2 km).

Från E6 norr om Göteborg (vid Kungälv)
Sväng av E6 mot Marstrand och Ytterby (väg 168). Följ denna i ca.15 km. Vid Tjuvkil: sväng vänster - vägskylt ”Lycke 3” (väg 570). Följ vägen i ca.3 km till skylt ”Tofta 2”. Sväng av höger mot Tofta och följ vägen tills du ser herrgården (2 km).

Hitta hit